Juridiskt
Integritetspolicy
Senast uppdaterad: 9 augusti 2026
Until Done är en lokal-först påminnelseapp. Den här sidan förklarar vilken data som stannar på din enhet och hur valfria Pro-köp hanteras.
Lokalt först av design
Until Done lagrar dina påminnelser i en lokal SQLite-databas på din enhet. Att skapa, redigera, slutföra och snooza kräver inget konto eller nätverk.
Vad vi lagrar på din enhet
Påminnelsetitlar, scheman, tidszoner, upprepningsinställningar, aviseringsmetadata och apppreferenser som språk och tid för ikväll sparas lokalt så appen fungerar offline.
Aviseringar
Lokala aviseringar schemaläggs på din enhet så påminnelser kan gå trots att appen är stängd. Aviseringsinnehåll använder de detaljer du skapat. Vi skickar inte ditt påminnelseinnehåll till en Until Done-server.
Köp och Pro
Om du uppgraderar till Pro kan köpvalidering hanteras av en tredjepartsleverantör (till exempel Apple, Google eller RevenueCat). De behandlar betalningsinformation enligt sina egna policyer. Until Done behöver bara veta om Pro är upplåst på din enhet.
Analys och spårning
Kärnupplevelsen i Until Done kräver inget konto. Vi säljer inte personliga påminnelsedata. Om analys eller kraschrapporter läggs till senare kommer det att anges i den här policyn innan identifierbar information samlas in.
Dina val
Du kan radera påminnelser när som helst i appen. Att avinstallera appen tar bort lokal data från den enheten. Du kan också stänga av aviseringsbehörighet i systeminställningarna.
Kontakt
Frågor om den här policyn? Kontakta oss via App Store- eller Google Play-listningen för Until Done, eller den supportkanal som anges med appen.
Uppdateringar
Vi kan uppdatera den här integritetspolicyn när produkten utvecklas. Datumet “Senast uppdaterad” längst upp ändras då. Fortsatt användning efter en uppdatering innebär att du godkänner den reviderade policyn.